fbpx
x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci.

Cosul de cumparaturi
We Are Awesome Follow Us

Despre noi

Deoarece credem ca ambientul in care locuim inseamna mai mult decat amenajarea armonioasa a pieselor de mobilier, ne-am propus sa te invitam intr-o calatorie unica, unde detaliile minutioase, esentele parfumate de cea mai inalta calitate si designul luxuriant joaca rolul principal.

QULT a aparut din dorinta de a reuni sub acelasi acoperis brandurile prezente pe rafturile celor mai exclusiviste magazine internationale din industria parfumiera si design interior, dar, mai ales, branduri care ne impartasesc pasiunea pentru calitatea si unicitatea produselor.

Luand in considerare aceleasi criterii in functie de care ne alegem parfumul pe care il purtam zilnic, ambientul casei este o expresie complexa a intregii personalitati. Astfel, aroma de interior si accesoriile decorative ar trebui sa ne reprezinte, sa ne trezeasca amintiri si sa ne creeze un cadru relaxant si echilibrat.

Colectia noastra cuprinde obiecte de design, lumanari parfumate, difuzoare de camera, produse de ingrijire corporala realizate manual de prestigiosi maestri artizani care au impachetat materiale premium, ingrediente naturale si esente rare intr-un design modern si sofisticat.