fbpx
x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci.

Cosul de cumparaturi
We Are Awesome Follow Us
  /  Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Acesti termeni si conditii este posibil sa fie modificati de la ultima dumneavoastra vizita pe website. Prin utilizarea acestui website, acceptati acesti termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi website-ul.

Vanzarea produselor prin intermediul acestei pagini web este desfasurata sub numele de QULT de catre S.C QULT CONCEPT S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Bulevardul Dacia, nr. 78, camera 1 (birou 1), etaj 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7261/2013, cod unic de inregistrare 30068083, EUID R00NRC. J40/7261/2013.

QULT asigura acest website ca si serviciu pentru clienti, potentiali clienti si orice persoana interesata. Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra este supusa prezentilor termeni si conditii.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site-ul www.qult.ro doar prin crearea unui cont de client si completarea corecta a informatiilor solicitate: nume, adresa, numarul de telefon, e-mail si alte informatii necesare.

Crearea contului de client pe site-ul www.qult.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile acestui site.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC QULT Concept S.R.L. nu isi va asuma responsabilitatea pentru erorile care pot aparea in urma neglijentei utilizatorului privind confidentialiatea si securitatea informatiilor contului personal.

PROCESAREA COMENZILOR SI LIVRARE

Odata ce ati plasat comanda pe site-ul www.qult.ro, veti primi automat un raspuns automat de confirmare pe adresa de e-mail introdusa. Comenzile primite pana în ora 12, sunt de regula procesate in aceeași zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Pentru produsele livrate prin curier, timpul de livrare va fi de 1-2 zile lucratoare, iar ridicarea coletului din magazin se va putea efectua in 1 zi lucratoare.

Taxa de transport prin curier este de 14 RON pentru comenzile sub 300 RON, iar pentru comenzile in valoare de peste 300 RON, transportul este gratuit. De asemenea, ridicarea personala a coletului din magazinul nostru din Bucuresti este gratuita.

Daca, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, va vom informa telefonic si va vom oferi optiunea de a mentine comanda cu o noua data de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea intregii sume platite.

PRET

Toate preturile includ TVA (19%) si sunt finale.

Pretul prezentat va ramane acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, indiferent de modificarile ulterioare, la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

MODALITATI DE PLATA

QULT va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: plata ramburs si plata online cu card bancar.

    Plata ramburs

Plata se face in lei, catre curier, in momentul livrarii produselor la domiciliu sau in momentul ridicarii produselor din magazin.

    Plata cu cardul

Poti efectua plata online cu cardul bancar, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (inclusiv VISA ELECTRON) si MASTERCARD (inclusiv MAESTRO fara CVV).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU (www.payu.ro). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma PayU.

Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului tau.

CONDITII DE GARANTIE

Conditiile de garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de QULT sau mentinonate pe eticheta produsului. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie.
QULT isi va asuma reponsabilitatea doar daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului, pentru produsele cu o durata medie de utilizare de cel putin 2 ani. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care clientul notifica vanzatorul in termenul legal; QULT nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, insotit de copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul nerespectarii acestor prevederi produsele vor fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Garantia va fi acordata in urmatoarele situatii:

  • Daca este un defect care poate fi inlaturat, produsul va fi schimbat parțial sau total. Daca defectul nu poate fi inlaturat sau inlocuirea produsului nu este posibila, clientului ii va fi returnata suma de bani intr-un cont bancar.
  • In cazul defectelor multiple sau repetate, inlocuirea produsului sau renuntarea la achizitie. Reparația defectului apare atunci cand acelasi defect care a fost înlăturat de cel puțin 2 ori in perioada de garantie a reaparut. Defecte multiple inseamna cel puțin 3 defecte care impiedica folosirea normal a produsului.
  • Daca exista alte defecte care nu pot fi inlocuite, insa nu necesita schimbarea produsului, clientul are dreptul de a renunta la achizitie sau de a beneficia de un discount.

CORECTITUDINEA INFORMATIILOR SI MODIFICAREA SITE-ULUI

Informatia de pe website este completa si corecta; cu toate acestea, informatia poate contine erori tehnice si de tehnoredactare. Pot de asemenea aparea intarzieri, omisiuni ori erori in informatiile cuprinse pe website. Informatia va este oferita sub rezerva ca QULT si diferitii autori nu inlocuiesc serviciile ori sfaturile profesioniste. Astfel, informatiile de pe acest website nu ar trebui utilizate in locul unei consultatii cu un specialist.

Informatia este actualizata la data la care o fost postata pe website ori la data la care a fost facuta publica. Actualizarea informatiei se face de catre QULT, cand consideram noi necesar. Daca aveti intrebari privind existenta unor informatii actualizate, va rugam sa ne scrieti la adresa: hello@qult.ro si noi vom face tot posibilul pentru a va raspunde prompt.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari privind numele si continutul documentelor, specificatiile produselor sau orice alta informatie, fara notificarea prealabila a niciunei persoane.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.qult.ro este proprietatea SC Qult Concept SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala. Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor S.C. Qult Concept S.R.L. a oricarui material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei este stric interzisa. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail hello@qultconcept.ro. Folosirea fara acordul SC Qult Concept SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.