fbpx
x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci.

Cosul de cumparaturi
We Are Awesome Follow Us
  /  Returnarea produselor

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 14 de zile de la primirea acestuia doar daca au ramas in ambalajul original, nedesigilate si fara urme de uzura sau consum.

Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa hello@qultconcept.ro intentia de retur, precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat.

Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achizitioanarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integritatii acestora si a conditiilor de retur.

S.C. QULT Concept S.R.L. suporta costul de transport al returnarii produselor doar daca produsele primite nu corespund comenzii clientului.
Nu pot fi returnate mostrele sau produsele cu ambalajul desigilat si/sau incepute.

In funcție de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Vom returna contravaloarea comenzii in termen de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.